Relatie
Geschenken

Een goed onderhouden netwerk is essentieel voor iedere succesvolle onderneming. Dit onderhoud kan echter soms best wat tijd kosten. Het is namelijk niet alleen belangrijk om nieuwe connecties te maken, maar ook om deze warm te houden. Dit zodat u top of mind blijft. Zonder regelmatig iets van u te laten horen verdwijnen relaties als sneeuw voor de zon. Gelukkig kunt u met relatiegeschenken op een gemakkelijke manier uw connecties onderhouden. Een geschenk is leuk om te geven en te ontvangen. Het is een waardevolle investering voor langdurige, gezonde samenwerkingen met belangrijke klanten en andere bedrijven. Bij Westeneng Reclame kunt u daarom de leukste relatiegeschenken bestellen.

HET BESTE RELATIEGESCHENK

Het geven van een relatiegeschenk is het meest effectief als u iets kiest waar de ander écht wat aan heeft. Zo kunnen mokken en bekers ideaal zijn omdat ze vaak lang op bureaus en tafels staan. En met een kalender bent u ook het hele jaar zichtbaar bij uw relaties. In de gezellige koffiekamer dan wel op het veel bezochte toilet. Maar belangrijk; exposure is exposure. Als u maar zichtbaar bent, zodat mensen uw logo gaan herinneren. Dan is het een win-win. Vanzelfsprekend moeten uw logo en herkenbare elementen (slogan & beeldmerk) erop staan. Hierdoor weet de relatie namelijk meteen waar het geschenk vandaan komt en blijft u constant in de herinnering hangen. Klinkt goed? Ontvang een prijsopgave via onderstaande knop of neem direct contact op voor vragen of advies.

VOORBEELDEN VAN RELATIEGESCHENKEN

Relatiegeschenken zijn er in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan (gepersonaliseerde):

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

GESCHIKT ALS PROMOTIEMATERIAAL OP BEURZEN EN FEESTJES

Van simpel zakmes tot grote koffer gevuld met kleinere hebbedingetjes… Verzin een origineel relatiegeschenk – of laat ons iets voor u bedenken en wij realiseren de bedrukking en levering. Wanneer is een relatiegeschenk geschikt? U kunt het geven wanneer er iets te vieren is, bijvoorbeeld een jubileum. Maar natuurlijk ook gewoon omdat u graag iets terug wilt doen of uw waardering wilt laten blijken. Tevens kunnen relatiegeschenken gebruikt worden als promotiematerialen op beurzen of feestjes. Want iedereen houdt toch van gratis spulletjes meepakken voor thuis?
Kortom: het is de ideale manier om connecties te versterken én langdurig in het oog te blijven

Bekijk hieronder onze laatste opdrachten