Bedrijfs
Kleding

Creëer een professionele, uniforme uitstraling door uw personeel te voorzien van bedrijfskleding. Laatstgenoemde speelt een grote hoofdrol in de branding van bedrijven. Uw medewerkers zijn bij het dragen van bedrijfskleding als het ware levende reclameborden. Ook kan het in sommige gevallen bescherming bieden tijdens de uitvoer van een bepaald beroep. Van nette horecakleding tot handige bouwkleding alles is mogelijk! Voor vrijwel iedere branche heeft het beschikbaar stellen van bedrijfskleding alleen maar voordelen. Wij leveren bedrijfskleding in iedere denkbare kleur, vorm en maat.

BEDRUKTE OF GEBORDUURDE BEDRIJFSKLEDING

Alle soorten kledingstukken kunnen we bedrukken met de juiste druktechniek. Zo hebben we apparatuur voor zeefdruk en transferdruk. Maar ook voor custom made werkkleding met patches, custom stiksels en ritsen. Daarnaast is het borduren van werkkleding mogelijk bij ons. Dit zorgt voor een wat luxere uitstraling dan bij bedrukking. Afhankelijk van uw wensen, eisen en budget kunnen wij met een mooi voorstel komen. Neem gerust contact op voor meer informatie of beschrijf uw idee via ons online offerte formulier en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.

CREËER EEN EIGEN UNIEKE KLEDINGLIJN

Van een simpel shirt tot een volledige outfit in de bedrijfskleuren. Laat uw personeel opvallen op de werkvloer. Wij kunnen u helpen uw eigen bedrijfskledinglijn te ontwikkelen. Erg populaire producten zijn getailleerde jassen, lekker warme truien en comfortabele hoodies. Dit omdat er dus een grote kans is dat uw werknemers deze ook dragen in hun eigen tijd. Doordat we alleen maar gebruik maken van producten met een zeer hoge kwaliteit, kan de kleding zonder problemen op 60 graden gewassen worden. Zo weet u zeker dat u langdurig gebruik kunt blijven maken van de producten en ze er goed uit blijven zien. Ook na jarenlang, veelvoudig gebruik.

CUSTOM MADE VOOR UW WERKNEMERS

Er is een zeer ruime keus uit standaard modellen, maar ook custom made is een optie. Het hangt helemaal van uw budget af. Gelukkig zijn er kledingstukken beschikbaar in alle prijsklassen. Dus ook als het budget beperkt is, zijn er genoeg mogelijkheden. We leggen deze natuurlijk graag aan u voor. Naast particulieren, MKB’ers en ZZP’ers voorzien we ook grote organisaties van bedrijfskleding. Grote bestelling plaatsen of vrijblijvend advies ontvangen? Wij staan voor u klaar met antwoorden. Tot slot: bedrijfskleding is écht een must voor bedrijven die hun uitstraling omhoog willen tillen. Dus waar wacht u nog op?

INSPIRATIE VOOR BEDRIJFSKLEDING OPDOEN? BEKIJK EEN GREEP UIT DE BEDRIJFSKLEDING PROJECTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN.