HÉT
OFFLINE RECLAMEBUREAU VAN LUNTEREN

Bij Westeneng Reclame zijn we gespecialiseerd in offline reclame waarbij kwaliteit voorop staat. Of het nu gaat om autobelettering, gevelbelettering, reclameborden, bedrijfskleding of relatiegeschenken.

Het eindresultaat is daarom altijd een uniek reclamemiddel waar u 100% procent tevreden over bent. Voor minder doen we het namelijk niet. Dit realiseren we door vóór de daadwerkelijke productie uw wensen en de door ons gemaakte designs te bespreken. Na eventuele snel aanpassingen gaan we produceren.

De productie vindt voornamelijk bij ons op locatie in Lunteren plaats. Onze monteurs – ook wel signmakers genoemd – zijn gespecialiseerd in dit vakwerk. Ze hebben oog voor detail en werken met veel precisie. Dankzij dit efficiënte in-house ontwerp-, productie-, montage- en leveringsproces kan ons offline reclamebureau in razend tempo hoge kwaliteit reclame leveren.

SNELLE COMMUNICATIE & UITSTEKENDE SERVICE

Wilt u een samenwerking aangaan? Dan kunt u één aanspraakpunt verwachten die u volledig ontzorgt. Dit zal een van onze ervaren accountmanagers die u de toegevoegde waarde van effectieve offline reclame tot in de puntjes kan uitleggen worden. Door deze korte, directe communicatielijn kunt u uw reclame vraagstuk gemakkelijk bij ons aan het licht brengen en wij snel overgaan tot actie. We luisteren goed naar wat de vraag écht is en denken mee over de beste oplossing. Daarna creëren we met onze kennis, kunde en creativiteit de meest originele en doelgerichte reclamemiddelen. Ontwerp en productie is zoals eerder benoemd in-house. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op korte termijn? Neem contact met ons op voor een professioneel advies en vrijblijvende offerte. Want daar komt u verder mee.

HET VERHAAL VAN GERCO WESTENENG

Westeneng Reclame is opgezet door Gerco Westeneng. Gerco heeft jarenlang als ZZP’er gewerkt voor verschillende reclamebureaus. Hierdoor heeft hij veel ervaring op gedaan in verschillende branches. Daarnaast heeft hij een eigen visie op reclame ontwikkelt. En omdat hij dit op de juiste manier aan de man wilde brengen, heeft hij in 2013 besloten zijn eigen bedrijf te starten. Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot een professioneel en gerespecteerd reclamebureau gespecialiseerd in offline reclame: Westeneng Reclame. In het moderne pand in Lunteren is de nieuwste apparatuur aanwezig om aan elke wens van de klant te kunnen voldoen. Samen met het team is Gerco elke dag bezig met zijn passie. Namelijk bedrijven zichtbaar maken en hen verder helpen ontwikkelen. Hoe mooi is dat?