Reclameborden


Reclameborden zijn de ideale manier om te laten zien wie u bent en waar u voor staat. U kunt ze bijvoorbeeld vastmaken aan uw pand om uw klanten meteen duidelijk te maken waar ze moeten zijn en wat ze bij u kunnen vinden. Hiernaast is het ook mogelijk om reclameborden in te zetten voor evenementen. De grootte en het ontwerp zijn natuurlijk helemaal aan u en u kunt ze aan laten passen voor hetgeen dat  voor uw doeleinden geschikt is. Ontdek hier meer over hoe we u bij G.J. Westeneng Reclame verder kunnen helpen met het maken van de best mogelijke reclameborden voor uw onderneming.

 

Hoe werkt het?

We werken met een overzichtelijk stappenplan, zodat u altijd meteen weet waar u aan toe bent:

 

  • Overleg. De eerste stap is dat we met u om de tafel gaan zitten en uitgebreid uw wensen en doelen in kaart gaan brengen. Voor een goed resultaat is het essentieel dat we weten wat u precies wilt bereiken en uit wilt stralen.
  • Ontwerp. Hierna maken wij een ontwerp klaar dat uw wensen zo goed mogelijk in acht neemt. Uiteraard bepaalt u zelf of u ermee akkoord bent of dat er nog dingen moeten worden veranderd. We stoppen pas met ontwerpen wanneer u volledig tevreden bent.
  • Productie. We maken het reclamebord of de reclameborden voor u klaar en leveren deze waar u dat wenst. We kunnen u zelfs helpen met het bevestigen ervan.

 

Uw wensen centraal

Bij G.J. Westeneng Reclame staan uw wensen centraal. Het maakt niet uit hoe groot of klein u het reclamebord wilt hebben, wij kunnen het voor u regelen. Het is mogelijk om uit alle kleuren te kiezen en met onze expertise weet u zeker dat u goed zit. Wij leveren pas wanneer u voor de volle honderd procent tevreden bent. Wilt u gewoon eerst eens wat advies inwinnen over uw situatie en hoe we u hierbij kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we staan u graag te woord.

Contact formulier

Relevante projecten