Autobelettering


Autobelettering is een zeer effectieve manier van reclame maken. De investering is laag en de opbrengst en het bereik zijn juist zeer hoog. Steeds meer mensen maken gebruik van hun voertuigen om reclame te maken voor hun bedrijf. Ontdek hier waarom en wat G.J. Westeneng Reclame u kan bieden op dit gebied.

 

Waarom zou ik autobelettering inzetten?

Deze manier van reclame maken biedt zeer veel voordelen. We zetten ze even voor u op een rijtje:

 

  • Het bereik is enorm. Elke keer als u of een medewerker met uw wagens rondrijdt, zien potentiële klanten uw bedrijfsnaam en logo voorbijkomen. Het CBS heeft zelfs berekend dat het gemiddeld gaat om ongeveer twee miljoen contactmomenten per jaar. Ook als de wagen stilstaat bij een klant of in de file staat bent u goed zichtbaar voor alle voorbijgangers.
  • De kosten zijn laag. U hoeft autobelettering maar één keer te plaatsen en u kunt er jarenlang de voordelen uit blijven halen. Bij G.J. Westeneng Reclame zorgen we voor een langdurige belettering die tegen alle weersomstandigheden bestemd is.
  • Er is veel mogelijk. U kunt uw wagen(s) op bijna elke mogelijke denkwijze bedrukken en het helemaal aanpassen aan uw wensen. Zelfs het beletteren van de ramen zijn geen probleem.
  • U krijgt een professionelere uitstraling. Wanneer u naar een klant rijdt en u komt aanzetten met een wagen die duidelijk laat zien wie u bent en wat u doet, dan straalt u een hoge mate van professionaliteit uit. Hierdoor wordt het klantencontact verhoogd en krijgt u meer opdrachten binnen.

 

Kortom, autobelettering is een zeer krachtig reclamemiddel voor uw bedrijf dat  veel oplevert en weinig kost.

 

Is het voor mijn bedrijf geschikt?

Wellicht dat u zich afvraagt of deze reclamemogelijkheid voor uw situatie geschikt is. Daar is simpel antwoord op te geven als u een of meerdere bedrijfswagens heeft: Jazeker. Voor elk bedrijf, groot en klein, is autobelettering de ideale manier om niet alleen te transporteren, maar ook om reclame te maken. Wilt u graag meer advies? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Contact formulier