Vrachtwagenbelettering


Wanneer u vrachtwagens voor uw bedrijf gebruikt, hebt u niet alleen een goed vervoersmiddel in handen, maar ook een perfecte marketingtool. De grootte van een vrachtwagen is ideaal t om een prachtige afbeelding van uw bedrijf aan de wereld te tonen. Bij G.J. Westeneng Reclame leveren we daarom niet alleen vrachtwagenbelettering, maar  alles wat u maar op de vrachtwagen wilt laten zetten. In elke kleurencombinatie die u wilt. Ontdek hier de vele voordelen die deze reclamemogelijkheid u biedt en laat deze prachtige kans niet aan u voorbijgaan.

 

De voordelen

Vrachtwagenbelettering biedt een enorme hoeveelheid aan voordelen die u niet wilt missen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het grote bereik dat u ermee heeft? Of de vrachtwagens nu op weg zijn, in de file staan of op de parkeerplaats geparkeerd zijn, iedereen krijgt met het grote beeld te zien wie u bent en waar uw bedrijf voor staat. Volgens het CBS levert dit gemiddeld wel twee miljoen contactmomenten per jaar op. De vrachtwagens heeft u al, u hoeft alleen nog maar te investeren in de uitstraling ervan. Deze investering is zeer klein in vergelijking met de duurzaamheid en het enorme bereik dat u eruit haalt. U krijgt meer klanten voor relatief weinig moeite en geld. Dat is nog eens slim gebruik maken van uw middelen.

 

Laat uw vrachtwagens niet kaal rijden

Bij G.J. Westeneng Reclame weet u zeker dat u goed zit. Wij zijn gespecialiseerd in vrachtwagenbelettering en stoppen pas wanneer u tevreden bent. Bij ons staan uw wensen centraal. De nieuwe uitstraling van de vrachtwagen(s) gaat zeer lang mee en blijft mooi. Alles op een rijtje gezet:

 

  • Zeeg hoge kwaliteit
  • Grote opbrengst
  • Helemaal volgens uw wensen

 

Wilt u weten wat we voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gratis contact met ons op voor een vrijblijvend advies. We staan voor u klaar.

Contact formulier